Onderhoud

Onderhoud aan uw platte daken verlengt de levensduur en voorkomt lekkage en eventueel dakrenovatie.


Het onderhouden van uw woning is belangrijk voor uw woongenot en ter bescherming van weersinvloeden. Het onderhoud van uw ( platte ) dak is hiervan een van de belangrijkste onderdelen.

U kunt dit zelf doen, echter denk u dan wel aan u eigen veiligheid. U dient met de juiste hulpmiddelen dit onderhoud uit te voeren. Let hierbij op de volgende punten.

  • Houd u dak schoon, verwijder obstakels en maak regelmatig uw hemelwater plakplaten schoon, zodat het ( regen) water goed van uw dak af gevoerd wordt.
  • Alle dakranden, naadafwerkingen dienen regelmatig te worden nagezien op onthechting, loslaten enz.
  • Indien zich er een lekkage voordoet, denk eraan dat deze ook op een andere plaats kan zitten, als daar waar het water naar binnen komt. ( water zoekt altijd de weg naar het laagste punt. )


U kunt het onderhoud van uw daken ook uitbesteden aan de specialist. Zuidplas Dakbedekking B.V. neemt u graag de zorg uit handen en voert deze werkzaamheden op een vertrouwde en veilige manier uit. U kunt prijsopgave opvragen via ons contact formulier.

Ook het uitvoeren van een dak inspectie, vragen over milieu vriendelijke oplossingen van uw dak, denk aan groendaken, na-isoleren enz. Alles kunnen wij vrijblijvend in een offerte u doen toekomen.

Kortom: Onderhoud en ( eventuele ) dakrenovatie kunnen wij voor u verzorgen.